Cursus of Workshop

3-Daagse cursus beeld maken

In drie avonden maakt u een beeld van circa 80 cm. Deze avonden zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 om de 14 dagen, vrijdagochtend van 09.30 tot 12.00 om de 14 dagen of vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.30 om de 14 dagen. Een groep bestaat uit maximaal 8 personen. Het beeld wordt gemaakt van staaldraad, alluminiumfolie en schilderstape. Daarover komt een laag katoen vermengd met paverpol. Paverpol maakt het beeld keihard en weersbestendig. U kunt het beeld het hele jaar door buiten laten staan. U kunt een beeld maken aan de hand van een voorbeeld of naar eigen idee, uw eigen creatie. De kosten van deze driedaagse cursus zijn € 60,- exclusief de basismaterialen. Hiermee kunt u een beeld maken zoals onderstaande foto’s.

1-Daagse workshop beeldje of torso maken

Ook is er de mogelijkheid om in mijn atelier met een groep (min. 5 en max. 10 personen) in een eendaagse workshop uw eigen creatie of beeldje te maken. Deze workshop kan in overleg gevolgd worden op een vrijdag of een zaterdag. Een ideale dag voor bijvoorbeeld teambuilding of gewoon een leuk dagje samen uit. De kosten van een workshop “beeldje” zijn €75,- p.p. en die van “torso”  €95,- p.p. Dit is inclusief materialen en een broodmaaltijd met soep. Hieronder een voorbeeld van een beeldje of torso wat je dan kan maken.

Workshop sieraden maken

Eendaagse workshop voor groepen van min. 6 tot 15 personen. In teamverband ; collega’s, vrienden of gezinnen, met kunst aan de slag is leuk, enerverend en u gaat naar huis met het resultaat in uw handen. Uw dag wordt kompleet verzorgd inclusief eten en drinken. En als het weer wat mee wil werken slaan we de tuindeuren open en geniet u ondertussen van warme zonnestralen en buitenlucht. Kosten voor deelname aan een workshop bedragen € 75,- per persoon en is inclusief materialen.

Het resultaat

Op deze pagina ziet u verder een overzicht van beelden gemaakt door cursisten. U ziet dat er na een cursus van enkele dagen al fantastische resultaten geboekt worden.

Klik voor grotere afbeeldingen op een van de foto’s.